Over ons


Service en maatwerk in glas

Baden in Glas is een initiatief van de Glas Specialisme Gooiland (GSG). Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van specialistische glastoepassingen. Wij kunnen u een constante kwaliteit garanderen van al onze maatwerkoplossingen, omdat wij het gehele traject van inmeten, productie en de installatie volledig in eigen beheer hebben.

Uw glazen doucheopstelling wordt dan ook perfect ingemeten en deskundig geïnstalleerd. Baden in Glas neemt u alle zorg uit handen. U hoeft slechts met één partij te communiceren en dat biedt grote voordelen:

  • Maatwerk voor de prijs van standaard
  • Snelle levering
  • Uitstekende service

Glas Specialisme Gooiland (GSG) is installateur van architecturale glasproducten. Bekijk onze collectie glazen douchedeuren, douchewanden en douchecabines. Uiteraard kunnen wij nog veel meer. Wij bieden u een volledig programma glazen puien, schuifdeuren, taatsdeuren en scharnierdeuren. Wandbekleding voor bijvoorbeeld keukens en badkamers uitgevoerd in verzilverd, geëtst of gelakt (gehard) glas en zelfs volledig glazen vloeren en trappen.

  • Wij zijn tevens gespecialiseerd in het oplossen van alle voorkomende problemen/mankementen inzake hardglas deuren en puien.
  • Defecte vloerveren en onderdelen kunnen wij over het algemeen, vrijwel direct voor u repareren en/of vervangen!

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan contact met ons op.