Bestelprocedure


Zo bestelt u een glazen douchedeur of douchewand

Stappen

 1. U kiest één van de modellen uit in de gewenste kleur, glassoort en de uitvoering van het beslag. De prijs die getoond wordt bij de door u gemaakte keuze is inclusief inmeten en installatie. Zo zijn er achteraf geen verrassingen.
 2. Na ontvangst van uw bestelling, nemen wij contact met u op en maken we een afspraak om binnen 3 werkdagen te komen inmeten.
 3. Na het inmeten ontvangt u van ons een orderbevestiging. Hierin staan de inmeetgegevens, de uitvoering en eventuele aanvullende afspraken.
 4. De levertijd op onze producten is circa 2 tot 4 werkweken. Zodra uw glazen douchedeur of douchewand geproduceerd is, nemen wij contact op voor een montageafspraak. Onze eigen installatieteams komen dan vervolgens uw douchecabine installeren.

Aanvullende informatie

 • Onze prijzen zijn gebaseerd op haakse maten, voor een schuine zijde of ronde hoeken rekenen wij een toeslag.
 • Bij elk model staat een maximale maatvoering waarop de prijs is gebaseerd. Overschrijdt het product wat u nodig heeft deze maximale maat? Geen probleem, ook afwijkende maten kunnen wij leveren. Neem voor de speciale prijzen contact met ons op.
 • Als een glazen douchedeur of -wand geproduceerd is, kunnen wij de maat niet meer veranderen. Het product is dus specifiek voor uw situatie geproduceerd. Omdat wij dus uitsluitend maatwerk leveren, zijn wij genoodzaakt een aanbetaling te vragen van 40% van het totaalbedrag. U ontvangt dan ook een factuur gelijktijdig met uw orderbevestiging, het restant betaalt u contant of per pin bij installatie.
 • Wij garanderen dat al onze producten deskundig zijn gemonteerd. Op het beslag zoals scharnieren, klemmen en stabilisatie geven wij 1 jaar garantie, op de eventueel aangebrachte coating geven wij 2 jaar garantie, mits de reinigingsvoorschriften zijn gevolgd.
 • Indien u graag eerst iets wil zien, dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom.
  Neem contact met ons op voor een afspraak.
 • Wij leveren ook in België. Hiervoor gelden afwijkende prijzen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Uiteraard kunt u ook na levering rekenen op onze uitstekende service.